May 17, 2018

CFA show 14 en 15 april Vantaa, Finland


GC Steeplechase Atlas of Callisto

 

 

Keurmeesters:
John Adelhoch(USA-AB)
Pam Delabar (FI/USA-AB)
Kit Fung (HK-AB)
Vicki Nye (USA-AB)
Gary Veache (USA -AB)
Russell Webb(USA-AB)

Op de show in Engeland hadden we het er al over om de show in Finland te gaan doen. Atlas staat op de lijst van Regio Winner op een plaats die binnen de mogelijkheden hoort om deze titel te pakken . De eerste 25 van regio 9 (Europa en Rusland) over alle rassen krijgen deze titel op hun stamboom. Als we niet gaan hebben we nul punten gaan we wel en ja hij draait geen finales hebben we ook nul punten maar hebben we het wel geprobeerd.  We besluiten te gaan. Ik boek een vliegticket bij Transavia voor Addy en mij ook een ticket voor Atlas hij gaat mee in de cabine. Hotel in Vantaa van vrijdag tot zondag en hotel bij Schiphol voor de zondag omdat we zondag avond van uit Finland terug vliegen en Treintickets zijn ook geregeld. 

Donderdag Atlas gewassen en alles klaar gezet voor onze reis. Vrijdag 13 april brengt Liza Addy haar man ons naar het station.

Vantaa1 Vantaa 2Vantaa 3 vantaa 4

Het verloopt allemaal volgens plan tegen 13 uur met de trein naar Schiphol. Inchecken we hebben alleen maar handbagage mee.  Om 17:55 vliegen we naar Finland. Atlas onder de stoel. 

Het is nog geen ander half uur vliegen. 

Vantaa 6 Vantaa 5

Finland daar komen we hoor. Bij de bus halte zit Doerte ook op de shuttle te wachten. Ze is met haar Maincoon uit Hamburg (Duitsland) gekomen. We zitten in het zelfde hotel. Makkelijk kunnen we samen een taxi nemen naar de show hal morgenochtend. Atlas rent nog even rond hij heeft het overal naar zin. Hij is echt geweldig om mee te nemen.

Zaterdag morgen op naar de show.

Vantaa 8 Vantaa 9

Vantaa 10

Atlas in zijn babytentje (nog snel op marktplaats op de kop getikt) . We gaan prima Atlas heeft een finale een vierde plaats bij John Adelhoch. Voor deze show stond Atlas op de 26 ste plaats als RW. Dat is niets 25 is wel top. Nu staat hij met deze finale weer 25 ste. Hopelijk morgen nog wat puntjes.

Vantaa 12 Vantaa 11

Susanne en haar man zitten blijkbaar ook in het zelfde hotel we eten daar met zijn allen. Atlas geniet van de aandacht lekker op bed liggen en even spelen.

Vantaa 13

 

 Zondagmorgen weer vol goed moed naar de hal.

We mogen niet klagen Atlas doet het weer prima. Hij heeft een hele mooie witte kater tegen en toch af en toe wint hij ervan. Vandaag haalt Atlas nog twee finales.  Bij Russel Web een 7 de plaats en bij Vicki Nye 8ste. 

vantaa 14 Vantaa 15

Vantaa 16

 Het is wel een hele gezellige show. Addy vertelt tegen de Spanjaarden dat we nu weer op de 25 ste plaats staan voor de REGIO WINNER. Nu gaat het los over twee weken is de laatste show van het seizoen in Cluny(Frankrijk). Iedereen roept daar moet je heen . Je moet die plaats zien te behouden. Maar ja Cluny is wel 750 km rijden. Wat doen we? Gaan zegt Addy dus die nacht schrijf ik Atlas toch maar in voor die show. 

Vantaa 17 

We gaan nog mee terug naar het hotel. Eten daar nog met Doerte wij vliegen om 22 uur terug naar Amsterdam . Doerte maandagmorgen vroeg naar Hamburg. Het is nog wel even gezellig. 

Vantaa 18

 Atlas zit zo naast onze tafel als we eten. 

Vantaa 19 Vantaa 20

 Amsterdam daar zijn we weer. Daar met de shuttle naar ons hotel.

Vantaa 21  Vantaa 22

 Eerst altijd de zorg voor Atlas. Weer riep ik Atlas dit wordt je allerlaatste show maar nee er komt er nog een. We gaan hopen dat we die 25 ste plaats kunnen behouden.

Vantaa 23

Vantaa 24 Vantaa 25

Heerlijk geslapen een super lekker ontbijt en dan op het gemak naar de trein rond drie uur zijn we weer terug. Wat een geweldig weekend met heel veel leuke fokkers. Weer een ervaring rijker om zover naar de show te gaan.

Op naar de volgende show  Cluny (Frankrijk)