Nov 19, 2017

CFA show DPC 4 en 5 november 2017 Rotterdam 10 ringen


GC Steeplechase Atlas of en Callisto en GP,RW Callisto Yessie

 

10 ringen show van de DPC 4 en 5 november 2017 in Rotterdam

Keurmeesters :

 Frank Düker(Germany-SH)
Anne Matthis(USA-AB)
Kenny Currle (USA-AB)
Kit Fung(Hong Kong-LH/SH special)
Kaai Du Plessis(Nederland-Guest-AB) 
Pam DelaBar (FI/USA-AB)
Teo Vargas(Spain-LH)
Peter Vanwonterghem (Belgium-AB)
Yanina Lukashova-Vanwonterghem(AB)
Olga Grebneva (UKR-AB)
Dmitriy Bubenko(UKR-AB)

 

Voor deze show heb ik GC STEEPLECHASE ATLAS OF CALLISTOmijn rode kater en GP,RW CALLISTO YESSIE de schildpad gesteriliseerde poes weer ingeschreven.

Yessie wordt vrijdagmorgen om 7:30 gebracht. Het wassen, drogen knippen, plukken gaat beginnen. De hele morgen ben ik bezig met het show klaar maken van mijn twee schatten. Wat zijn ze weer lief. Yessie die bij mijn vriendin Anita woont is altijd makkelijke, voelt zich overal thuis. Atlas vindt ook alles prima blijft braaf stil liggen op de tafel als zijn kop in model geplukt en geknipt wordt. Na de middag alle spullen bij elkaar pakken en alvast een deel in de auto laden. De kamtafel en showtentje kan er al in. Nogmaals Atlas en Yessie nazien en de laatste puntjes op de i zetten. Ik ben tevreden ze zien er prima uit. S'avonds brood smeren kijken of ik alles bij me heb, kammen, scharen, poedertjes, tissues ect. Natuurlijk de inentingsboekjes gereedleggen. 

Atlas.Rotterdam nov 2017Yessie.klaarnov2017

zaterdagmorgen om 5:15 uur gaat de wekker. Ik heb om 6:35 met Addy afgesproken op de carpool Kruiningen/Yerseke.

nov2017oppad 

Om 6:34 snel een foto. We hebben er weer zin in. Op naar Rotterdam, omdat er niet veel parkeerruimte is bij de hal gaan we extra vroeg op pad. De zaal is om 7:30 open.  Het is de bedoeling dat de keuring om 9 uur start dat moet ook wel 5 ringen op een dag is best veel.  Om 7:45 zijn we binnen. Addy zet de tent neer en zet Atlas en Yessie erin. Ik knip nog even een kop van een kitten van een bevriende fokker. Snel nog een bakje koffie , de nummers van Atlas en Yessie uit de catalogus op ons hand schrijven. Nog wat borstelen de keuringen gaan beginnen. Zaterdag morgen hebben we het vrij rustig Atlas is snel aan de beurt maar Yessie niet. Yessie moet bijna alle ringen smiddags draaien. De middag is dus van ring naar ring. Met zo'n 5 ringen op en dag heb je niet veel tijd om eens even te kijken bij een andere ring. Het is opletten.

Atlas.nov2017 Atlas.Yanina

yessie.olga

Na de middag komen mijn nichtje Monique en haar vriend Daan weer even kijken. Ze wonen aan de andere kant van Rotterdam.  Ook komen Antoinette en Henriette , ze hebben een rode en een crème kater van mij (twee broertjes)die al weer vier jaar zijn. Ondanks dat we het druk hebben toch even bijgepraat over de katten. LEUK!!

De eerste dag gaat prima Atlas draait finale bij Teo Vargas hij wordt tweede in deze Longhair special.

filmpjes die ook op mijn Youtoube kanaal CALLISTOCATTERY staan:

GC STEEPLECHASE ATLAS OF CALLISTO

GC STEEPLECHASE ATLAS OF CALLISTO

We mogen niet klagen Yessie doet het boven verwachting. Ze zit in alle finales. Maar liefst 5 keer.

Om 17:30 zit de laatste finale erop. We zijn klaar voor vandaag. Dit keer gaan we niet in hotel. Het is maar 75 minuten rijden , die kosten sparen we uit.

Zondag vertrekken we weer om 6:30 vanaf de carpool Kruiningen/Yerseke. We zijn nu wel erg vroeg in de hal. Wij kunnen de auto makkelijk kwijt. Om 9 uur gaat de keuring weer van start.

Atlas.Yanina yessie.Yanina

Het is weer een gezellige drukte. Je zit bijna niet op je stoel. Je bent een hele dag op pad van keuring naar keuring en finales. 

nov2017keuring nov2017hal3

nov2017.hal2 nov2017.remco

Overal zie je de exposanten staan praten of zitten bij een ring naar een keuring te kijken. Joke en Remco Vegter hebben hun stand van BEAUTIFULLPETS ook weer opgebouwd. 

Yessie.anne Yessie.dimitri

Addy brengt Yessie altijd naar de keuring. Ik maak daarom de foto's bij de finales. 

yessie.peter

 Addy staat met Yessie bij keurmeester Peter Vanwonterghem hij zegt tegen haar: "WIE MAAKT JOUW FOTO?"  Och ja ik sta weer elders te kletsen. Help snel een foto maken. Ze moeten er wel om lachen. Och ja heb ik weer.

 

Alles gaat weer prima. Yessie weer 4 keer finale en Atlas ook weer 1 keer. We zijn dik tevreden met de behaalde resultaten.

 

  Frank Düker (gemany-SH)                                                  
Anne Matthis(USA-AB)           Atlas 7 de       Yessie  8ste
Kenny Currle (USA-AB)                                  Yessie  9de
Kit Fung(Hong Kong-LH                                Yessie 4 de
Kaai Du Plessis(Nederland-Guest-AB)                            
Pam DelaBar (FI/USA-AB)                            Yessie 7 de
Teo Vargas(Spain-           Atlas 2 de             Yessie 5 de 
Peter Vanwonterghem (Belgium-AB)           Yessie 8ste
Yanina Lukashova-Vanwonterghem(AB)      Yessie 9 de
Olga Grebneva (UKR-AB)                               Yessie 4 de
Dmitriy Bubenko(UKR-AB)                             Yessie 9 de

nov2017.hal

Mooi op tijd zijn alle finales klaar. We kunnen heerlijk op tijd weg. Nog voor 17:30 zitten we in de auto. We hebben het weer reuze naar ons zin gehad. We vinden 10 ringen wel erg veel ook voor de katten. De volwassenen gaat nog wel maar kittens zijn erg moe. 

 IMPRESSIE VAN DE SHOW

Rond 19 uur zijn we thuis. Atlas en Yessie wandelen lekker naar de brokken bak. Ja eerst eten en drinken daarna net als ik lekker languit op de bank. Alle spullen liggen in de garage morgen ruim ik wel op. Nu echt geen zin meer.

Wat hebben we weer genoten van deze show. Op naar de volgende in december.