May 15, 2017

Felinus International CFA Show Grote-Brogel in België 6 en 7 mei 2017 


  de eerste show in het nieuwe seizoen

 

Felinus International CFA Show Grote-Brogel in België 6 en 7 mei 2017. 

 Russell Webb(USA-AB)
Barbara Jaeger(USA-LH/SH)
Daniel Counasse(Belgium-Guest- LH/SH)
Diana Rothermel(USA-AB)
Michael Schleissner(Germany-AB)
Kaai Du Plessis(The Netherlands-Guest-AB)

 

Deze keer is het alleen een show voor de Champions, de castraten en kittens doen niet mee. Jammer Yessie moet niet veel punten meer. Ik heb Steeplechase Atlas weer bij me en Haendels Latifah de schildpad poes die ik vorig jaar bij Melanie heb gehaald en Haendels Justin in Time de zwarte kater die ik samen met Sandra Gilsing bij Melanie heb gehaald. Justin en Latifah zijn in de open klasse ingeschreven gaan voor hun Champion titel en Atlas hopen we weer wat grand punten voor te kunnen scoren.

Het is wel veel drie wassen en show klaar maken en ook alles wat er mee moet.

alles moet mee

 

Poeh Atlas en Justin weer in een hele zware klasse er zijn 7 perzen in de effen(solid) ingeschreven.

We beginnen met een leerling (TEO). Deze keuring telt niet mee, hij doet alleen de langhaar. Een hele leuke presentatie maakt hij van zijn finale. Atlas zou bij hem derde zijn geworden.

We gaan van start Addy haar boek weer gereed om alles te noteren. We beginnen al goed. In ring 1 zit Atlas in de finale wordt daar 7de. Latifah en Justin gaan wel champion worden finales verwachten we voor hun niet zijn nog jong en niet vol in vacht.  Het is weer reuze gezellig volop contact met exposanten uit België, Duitsland en Finland die bij ons in de buurt zitten.

P1020052

Ik heb een extra tentje mee voor onze derde kat.

Het gaat boven verwachting Atlas wordt 7de, eerste in een Langhaar special en een keer 4de ook in een langhaar special en Latifah de schildpad wordt een keer 7 in een special dat betekend dat ook Latifah haar eerste grand punten heeft behaald.

P1010980  P1010972

P1010987  P1010995

De uitslag mag er zijn wat een resultaat de eerste dag.

We gaan weer naar de BBQ en daarna naar onze B & B Welthof.

P1020001

Bij onze vertrouwde B & B hebben we eerst zitten rekenen voor we gingen slapen hoe ver we stonden met Atlas zijn grand punten. Nog net niet genoeg voor Grand, wel bijna nog een keer een finale en hij is Grand Champion.

P1020002

Alles weer gereed en weer terug naar de hal voor nog een leuke dag.

Latifah  P1020026

Het gaat weer prima. Atlas nog een keer 8ste en een keer eerste in een All Breed( over alle katten). Dat zijn heel veel punten.

P1020041  P1020046

HOERA STEEPLECHASE ATLAS OF CALLISTO IS GRAND CHAMPION. Voor mij mijn eerste die ik Grand maak.

P1020050

We kletsen ook wat af op deze show. Omdat het de eerste show in het nieuwe seizoen is wordt er over regio winners gesproken. Addy doet ineens een ontdekking dat Yessie best nog wel eens bij de eerste 25 van regio 9 ( Europa en Rusland) zou kunnen zitten. Dat wordt uitgezocht er wordt gebeld en gedaan ja hoor Yessie is 22 ste. Wat leuk mijn eigen fok. 

Op naar ons volgende evenement AWARD UITREIKING in Rotterdam in augustus.