Nov 26, 2017

klik hier om Latifah en haar kittens te volgen


zwangerschap, bevalling, de kittens geboren op 16 juli 2017

 

14 juli 2017

latifah  inspektie kittenkooiIk (Latifah) keur de kitten kooi waar ik met mijn kittens vanaf de tweede week zal verblijven. Enkele dagen voor dat de bevalling mag ik mee naar de slaapkamer. Daar staat ook een kitten kooi, ik zal de eerste week na de bevalling daar blijven.Rust is dan voor mij en babies belangrijk.

wachten

16 juli 2017

Vandaag is het de 66 ste dag na de eerste dekking. Ik lig lekker bij het vrouwtje op de bank en wacht op de babies. Ze zitten er aan te komen, de slijmprop ben ik al kwijt.

veel etenVerder ben ik nog gewoon rustig, eet nog eens flink. Ik voel toch wel wat ga elke keer op de bak, blijf maar graven.

Om 10 uur ga ik mee naar boven. Ik ben druk wil elke keer op de bak en praat tegen het vrouwtje. Hopelijk gaan nu snel mijn kindjes uit mijn buik komen.

Om 2 uur beginnen de weeën echt goed door te komen. Na een half uur hevig.

geboren

Om 4.15 de een rode kater, om 5.00 een zwarte kater en om 6 uur een schildpad poes. Ik heb het heel zwaar gehad zeker met de laatste. Deze heeft mijn vrouwtje flink aan moeten wrijven om de ademhaling goed op gang te krijgen. Mijn vrouwtje gaat nu nog een paar uurtjes slapen.

Na deze zware nacht ga ik genieten van mijn babies. Ze worden gewogen en ik krijg een oxytocine injectie ( die is om de baarmoeder samen te trekken en is goed voor de melk productie). De gewichten zijn prima van 81 tot 90 gram.

 

24 juli 2017

Mijn kleintjes zijn nu ruim een week. Een spannende week mijn vrouwtje moest mijn schildpadpoesje bijvoeden, ze werd door haar grotere broers van de tepel geduwd. Maar nu heeft ze het door en gaat nu ook groeien.

kittens een week

FILMPJE VAN DE KITTENS

 

30 juli

Weer al twee weken. Nu wordt het allemaal al wat leuker. Ze gaan al een beetje lopen. Ik kijk ook braaf toe als de bak verschoont wordt.

                          twee wk kittens latifah                 twee wk caviabak

Deze week de caviabak gekregen. Nu kan ik ook wat meer in de omgeving zien en als er een baby aan een tepel hangt komt deze niet zo snel naast de bak.

twee wk bord eten

Ik neem nu ook wat tijd voor mezelf om lekker te eten. Dat kan nu ook ze liggen dan lekker op een hoop te slapen.

filmpje kittens twee weken

 

10 augustus

Drie en halve week. Mijn kindjes worden al hele bolletjes. Ze groeien prima. Vandaag gaat de cavia bak terug naar zolder. Mijn kleintjes gaan nu vast voer krijgen dan wordt het tijd ze te leren alles op de bak te gaan doen. Ik krab zo hard in het kleine lage kattenbakje dat het grit overal vliegt.

pap

Ze wegen nu rond de 300 gram. Gelukkig vinden ze het papje lekker.

schildpad 3 wk  zwarte kater 3wk

rode kater 3wk

Ik krijg het druk mijn kindjes gaan nu alles ontdekken.

kittens ruim drie weken

 

3 september

Het wordt voor mij wat makkelijker mijn kroost eet nu zelf, gaan op de bak ik heb ze alles geleerd. Nu ga ik alleen nog met ze spelen en af en toe nog een was beurt geven.

kit.eten 6w

Ik ben ook wel aan het genieten gewoon lekker in de hangmat naar beneden kijken wat er allemaal gebeurd.

hangmat

Het gaat allemaal wel heel snel deze week zijn ze in bad geweest en natuurlijk op de foto.

Hier is een van mijn zoons hij gaat Apollo heten:

Apollo

Zijn broertje heeft als naam Adonis:

Adonis 6w

Mijn dochter gaat Athena heten:

Athena 6w

 29 september

De tijd gaat snel. We zijn al naar de dierenarts geweest voor onze eerste inenting. Alles is prima in orde met ons. Spelen lekker met elkaar en met onze mama. Eten doen we erg goed. Zijn weer al ruim 10 weken.

adonis10w

Ik ben Adonis ik mag bij mijn mama en baasje blijven.

apollo10wk

Ik ben Apollo waar ik ga wonen weet ik nog niet mijn baasje weet het al wel. Ik krijg hele lieve vriendjes.

athena10w

Ik Athena blijf gewoon lekker bij mijn broertje Adonis.

 

28 oktober 2017

Callisto Apollo is opgenomen in zijn nieuwe gezin. Hij heet nu Callisto Apollo of Emmas Dream.

kit.Apollo.3mnd kit.Athena.3mnd

kit.Adonis.3mnd

21 november

Wat gaat de tijd snel. We zijn nu nog maar met zijn tweetjes. Wel leuk we hebben echt een band. Apollo heeft het ook goed naar zijn zin, trekt zich niets aan van alle honden die er lopen. Speelt met alles is nergens bang voor.

kit.Adonis.4mnd kit.Athena.4mnd

4 maanden.