Aug 25, 2017

CFA Awards Banquet show 12 en 13 Augustus 2017


CFA show georganiseerd omdat de Award uitreiking van regio 9 ( Europa en Rusland) in Rotterdam is.

 

 

Ellyn Honey(USA- AB)   (5 de)
Anne Mathis(USA-AB) ( 3 de)
Irina Kharchenko(Russia-AB) (8 ste)
Pam Delabar(FIN/USA-LH/SH) (3 de)
Albert Kurkowski(Ukraine- LH/SH)
Dmitriy Gubenko (UA-LH/SH)

 

Deze show willen we niet missen omdat we ook de Award uitreiking van Callisto Yessie hebben. Steeplechase Atlas of Callisto is nu Grand Champion. Deze show wordt hij dan ook in deze klasse ingeschreven.

We nemen alleen Atlas mee de vachten zijn er nog niet. Ook Atlas zijn vacht is niet optimaal, iedereen heeft dat probleem de keurmeesters houden daar rekening mee. Het aantal inschrijvingen valt nog niet tegen, wel meer korthaar katten dan langhaar dat is begrijpelijk.

DSC_0012

Wij zijn altijd vroeg. Kunnen we op het gemak nog even een bakje koffie doen voor de keuringen gaan beginnen. Klokslag negen uur beginnen ze, het is de bedoeling om rond 15 uur de eerste drie keuringen erop zitten zodat we op tijd naar ons hotel kunnen. Om 18uur begint namelijk het Banquet.

DSC_0020 DSC_0052

DSC_0105 DSC_0353

Atlas doet het weer prima.  1 x vijfde in een All Breed Finale (over alle katten), 1 X derde ook All Breed en 1 x achtste ook All Breed en 1 x derde in een LH special.

DSC_0063 DSC_0014

Mijn zus, zwager, nichtje en haar vriend komen kijken. Dat is leuk zien zij ook eens hoe het er aan toe gaat bij een Amerikaanse ring keuring. Atlas vindt alles prima eten gaat ook gewoon door.

DSC_0340 DSC_0363

De tweede dag was het warm gelukkig dat we de coulpad bij ons hadden. Atlas vindt dat heerlijk.

Vier keer in de finale een prima resultaat. Een leuke show en een super ervaring om bij de Award uitreiking te kunnen zijn en er ook een in ontvangst  mogen nemen.